“Si nosaltres fem bon futbol, la gent acabarà venint al camp”

Aquesta va ser la resposta del tècnic, Jordi Casas, quan se li va preguntar sobre perquè la gent no anava a “Baix el riu”. A més va afegir,” La televisió ( ja que aquella hora fan “pressingcach” ), la crisi, el fred… tot són excuses, si oferim espectacle la gent vindrà.” El jove tècnic, tampoc va donar pistes de l’onze inicial, recordem que les setmanes anteriors no calien pistes, ja que eren 10 jugadors a la seva disposició. Sobre quines sensacions tenia de cara aquesta temporada, va ser molt clar, afirmant,” a casa no ens ha de guanyar ni Dèu, això permetria quedar a mitja taula que és el nostre objectiu”. Per finalitzar va fer un parell de convocatòries. “La primera que l’afició s’animi i vingui en massa el sopar de divendres (confirmar assistència). I la segona que tothom s’apunti a fer la porra, ja que aquesta setmana el premi és suculent ( recordem que, “oukinder” per gols faci el Cal Rosal ). Jo per donar ànims els meus jugadors, aposto per un 4-2″. El partit d’aquesta setmana es durà a terme a les 12 a Cal Rosal, i que el rival en aquesta ocasió és el Súria.

El reporter del riu.

~ per calrosal a Novembre 20, 2008.

5 Respostes to ““Si nosaltres fem bon futbol, la gent acabarà venint al camp””

  1. Felicitats per la crònica reporter del riu!
    El meu resultat per la porra…
    Cal Rosal 3 – 1 Súria
    Aquest dissabte baixaré, a més, si recordeu la temporada passada, els jugadors del Súria anaven molt repentinats i són molt fotogènics… jeje, aquesta no me la perdo!!!
    I la reportera fotogràfica, evidentment no faltarà al sopar, per tant, guardeu-me un lloc a taula!!
    Molts ànims gent i visca el Cal Rosal!
    Anna

  2. Ola gent! Ui akest partit sera booo! Posarem una porra ke sera dun 2-1 a fabor del Cal Rosly ke fara un bon partit! Vagi mol be a totom ens vaiem al Municipal De Cal Rosal

  3. jo crec que quedaran 5-4,i em deureu 5 ous kinder

  4. Cal Rosal 7 – Suria 3!!!

    és que tink molta gana…jejeje

  5. nova porra per el partit de CAL ROSAL 2-1 AVINYÓ.
    i avera si aktualitzem mes aket blog de cal rosal jeje
    ke bagi mube!

Deixa un comentari